Nieuwe website


Met een eigen, moderne timmerfabriek maken en restaureren we houten kozijnen. Dat doen we al jaren voor onze nieuwbouw- , verbouw- en restauratieactiviteiten. Ook particulieren en zakelijke relaties kunnen bij ons terecht om snel een kozijn op maat te laten maken. Om deze activiteit meer bekendheid te geven presenteren we ons aanbod via de nieuwe website kozijnlatenmaken.nl.  Van moderne binnen- en buitenkozijnen tot authentieke kozijnen: uw kozijn is binnen 10 werkdagen klaar. Gemaakt met dezelfde persoonlijke aandacht en toewijding die u van Dijkhof gewend bent.

Laat je inspireren en vraag eenvoudig een offerte aan.

Offerte aanvragen >

Dijkhof opent deuren tijdens Dag van de Bouw

Onze timmerfabriek heeft niet alleen een nieuw jasje gekregen. Door een grondige verbouwing met moderne machines zijn we nu nog flexibeler. We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan ons geheel vernieuwde kantoor en timmerfabriek op zaterdag 15 juni, tijdens de Dag van de Bouw. Tijdens de dag zijn er diverse activiteiten, ook voor kinderen. We geven een demonstratie in onze timmerfabriek en u kunt natuurlijk vragen stellen aan onze adviseurs.

Bent u geïnteresseerd in onze Open Dag op zaterdag 15 juni? Hou onze website in de gaten of volg ons via social media, waar we u op de hoogte houden over het programma.


Nieuwe website

Wat klanten van ons vinden

Dijkhof Kozijnen staat voor kwaliteit en persoonlijk advies.
Lees hoe klanten onze dienstverlening ervaren hebben.

Dijkhof Kozijnen heeft voor een project van een klant van ons in Abcoude de houten binnendeuren kozijnen geproduceerd en geleverd. Ruim binnen de gevraagde levertijd werden kozijnen bij ons geleverd. Dus eigenlijk kort samengevat, communicatie prima, levertijd prima, kwaliteit prima.

Krepel Deuren Klarenbeek
Krepel Deuren

Dijkhof Kozijnen levert voor mijn projecten diverse soorten kozijnen. Ik werk al jaren samen met Dijkhof Kozijnen. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Een goede communicatie, meedenkend en zeer vakkundig!

Havekes Klein Bouw
Havekes Klein Bouw

Referentie Havekes Klein Bouw

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met bijzondere projecten, ervaringen en praktische tips.  • KIWA EBN
  • KIWA ISO 9001
  • KIWA VCA
  • Vakgroep Restauratie
  • Komo
  • BouwGarant
  • Woningborg Groep
  • Erkend leerbedrijf