Open dag Dijkhof Bouw en Dijkhof Kozijnen


Op zaterdag 15 juni van 14.00 tot 18.00 uur, stellen wij  met trots de deuren open van ons eigen, afgelopen jaar, gemoderniseerde en uitgebreide kantoor en timmerfabriek (Dijkhof Kozijnen) aan de Klarenbeekseweg 92, te Klarenbeek.

Voor jong en oud is er de gelegenheid om te komen kijken naar het eindresultaat van deze ingrijpende verbouwing. Ook kan men een kijkje in de keuken nemen van ons bedrijf. Het gehele nieuw- / verbouw en restauratieproces van eerste idee tot en met oplevering wordt u lopend van afdeling naar afdeling uitgelegd. Door gebrek aan ruimte is er de gelegenheid om niet fysiek, maar in Virtual Reality door een toekomstige woonwijk te lopen.

In de timmerfabriek zal onder andere te zien zijn hoe de werknemers monumentale kozijnen en timmerwerken restaureren en hoe zij tegenwoordig met behulp van een CNC-gestuurd bewerkingscentrum kozijnen maken.

Voor de jeugd is het bezoek aan onze open dag ook een mooie gelegenheid om zich te oriënteren. Opleidingsbedrijf BouwMensen uit Apeldoorn zal aanwezig zijn met leerling bouwkrachten die ter plekke diverse werkzaamheden demonstreren.

Ook aan de jongste kinderen is gedacht. Er is een heus Bob de Bouwer speelplein waar zij zich uitgebreid kunnen vermaken.

Tot slot staat er voor degene die het durft een bouwkraan. Hiermee is er de gelegenheid om ca. 40 meter omhoog gehesen te worden om uit te kijken over Klarenbeek en onder andere uitzicht te hebben op het inmiddels vergevorderde nieuwbouwplan “De Grote Wetering”.

Het beoogd een leerzame middag te worden en een ieder die geïnteresseerd is, jong en oud, is van harte welkom!

Wat klanten van ons vinden

Dijkhof Kozijnen staat voor kwaliteit en persoonlijk advies.
Lees hoe klanten onze dienstverlening ervaren hebben.

Dijkhof Kozijnen heeft voor een project van een klant van ons in Abcoude de houten binnendeuren kozijnen geproduceerd en geleverd. Ruim binnen de gevraagde levertijd werden kozijnen bij ons geleverd. Dus eigenlijk kort samengevat, communicatie prima, levertijd prima, kwaliteit prima.

Krepel Deuren Klarenbeek
Krepel Deuren

Dijkhof Kozijnen levert voor mijn projecten diverse soorten kozijnen. Ik werk al jaren samen met Dijkhof Kozijnen. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Een goede communicatie, meedenkend en zeer vakkundig!

Havekes Klein Bouw
Havekes Klein Bouw

Referentie Havekes Klein Bouw

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met bijzondere projecten, ervaringen en praktische tips.  • KIWA EBN
  • KIWA ISO 9001
  • KIWA VCA
  • Vakgroep Restauratie
  • Komo
  • BouwGarant
  • Woningborg Groep
  • Erkend leerbedrijf