Houten kozijnen nodig voor uw bouwproject?


Dijkhof Kozijnen adviseert, offreert en levert snel uw kozijnen op maat. Voor een kleine renovatie of verbouw klus tot complete nieuwbouwbouwprojecten. Wij ontzorgen en adviseren u graag!

Neem de proef op de som en vraag een offerte aan. Altijd een persoonlijk aanspreekpunt met jarenlange ervaring in de kozijnenwereld. Dijkhof Kozijnen denkt graag met u mee.

Wij werken al jaren voor gerenommeerde opdrachtgevers in de bouwwereld. Door onze praktijkervaring, kennis van de bouwwereld en onze modern machinepark (CNC) en technieken hebben we voor iedere kozijnenvraag een passend aanbod. Snel, efficiënt en foutloos.

Maak gebruik van Dijkhof Kozijnen en lever uw bouwproject snel en foutloos op aan uw opdrachtgever. Geen zorgen meer over het wel of niet tijdig beschikken over de juiste en benodigde kozijnen geeft rust. 

Onze kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de afwerking is tot op de mini millimeter nauwkeurig. Onze gevel en binnenkozijnen (KOMO – en non-KOMO) worden desgewenst compleet afgewerkt in de gewenste verfkleur.

Kozijnenspecialist Ronnie Borgonjen
    Velden met een * zijn verplichte velden
    De gegevens die u hier invult gebruiken wij uitsluitend om contact met u op te nemen.